Soft- og firmware uppdateringar

Du bör hålla din Touchline kontrollenhet uppdaterad, om du vill utnyttja möjligheten att styra din golvvärmeanläggning via Roth Touchline+ App. Vid uppdatering minimeras även risken för driftsstörningar i din anläggning.

Här hittar du de senaste soft- och firmware uppdateringarna till ditt Touchlinesystem. Det är möjligt att uppdatera din Touchline kontrollenhet med senaste programvaran här. Uppdateringar finns tillgängliga både för kontrollenheter med LAN anslutning och kontrollenheter utan LAN anslutning.

Software uppdatering vägledning, V3,4 NEW med LAN 2018

Januar 2018 – V3,4 NEW med LAN

Software uppdatering vägledning, V3,2 NEW utan LAN 2018

Januar 2018 – V3,2 NEW utan LAN

 

 

 Software uppdatering vägledning, V2,8 med LAN 2018

Januar 2018 – V2,8 med LAN


Software uppdatering vägledning, V2,7 utan LAN 2018

Januar 2018 – V2,7 utan LAN

 

 • Hur vet jag om min kontrollenhet har LAN anslutning och därmed möjlighet att styras via appen?
Du kan se på undersidan av kontrollenheten om enheten har LAN. Enheter med LAN har alltid ett RJ45 uttag, som är det breda uttaget till vänster (se bild).

 

 Den senaste Roth Touchline+ appen finns för nedladdning i App Store/Google Play. Få ett meddelande när det finns nya uppdateringar till din Touchline anläggning.


Fyll i dina kontaktuppgifter, så får du automatiskt ett meddelande när det finns en nya uppdatering för din anläggning. Då vet du att din anläggning alltid är 100% up-to-date.


Dina kontaktuppgifter

  Ja, jag skulle viljä få information om uppdateringar till min Touchline anläggning.


 Förnamn  
 Efternamn